Onze huisregels

Wij doen er alles aan om BASIS voor iedereen zo aantrekkelijk en veilig mogelijk te maken. Aanwijzingen van het personeel zijn hierop gericht en dien je te allen tijde op te volgen.

 

Wij vragen ook jouw medewerking om samen met ons een zo relaxt mogelijke uitgaansgelegenheid te creëren. Wij verwachten van onze bezoekers een open, positieve en tolerante houding richting andere bezoekers, ongeacht hun afkomst, cultuur, geslacht, seksuele geaardheid, godsdienst, muzikale voorkeur en leeftijd.

 

BASIS is een club bedoeld voor de echte muziekliefhebber. Zorg dan ook dat je jezelf op de hoogte stelt van onze programmering. Het niet kennen van de programmering van de avond kan een reden zijn om je niet binnen te laten.

 

In BASIS gaat het niet om zien en gezien worden, maar om de muziek en het los kunnen gaan zonder dat je ‘veroordeeld’ wordt. Zorg dan ook dat je je hierop kleedt. Mensen die te formeel gekleed zijn passen hier niet bij en kunnen geweigerd worden. Tevens kunnen grote, mogelijk sfeerverstorende, groepen de toegang worden geweigerd.

 

Bezoekers dienen minimaal 18 jaar oud te zijn, aan de deur word om je legitimatie gevraagd. Indien je deze niet bij je hebt, word je niet binnen gelaten. Bezoeker die zichtbaar onder invloed zijn van alcohol of drugs, wordt altijd de toegang geweigerd.

 

We delen geen stempels uit, na vertrek is terugkeer op hetzelfde entreebewijs niet mogelijk.

 

Het bezit van wapens en drugs is niet toegestaan. Bij overtreding worden deze in beslag genomen, volgt weigering en/of uitzetting en wordt te allen tijde de politie geïnformeerd.

 

Met het betreden van BASIS stem je in met de mogelijkheid van visitatie (fouilleren). Als je dit weigert kan je de toegang worden ontzegd.

 

Het is niet toegestaan eigen drank en of eten mee naar binnen te nemen.

 

Toiletruimten zijn alleen bestemd voor individueel gebruik, het gebruik van de wastafels/kranen is alleen bedoeld voor het wassen van je handen. BASIS heeft uniseks toiletten.

 

Bij BASIS zijn de landelijke regels met betrekking tot het alcoholbeleid en rookverbod van toepassing. Bij overtreding volgt uitzetting en wordt een mogelijke boete op de overtreder verhaald.

 

Bij herhaalde overtreding van de huisregels vindt uitzetting plaats zonder restitutie van entreegeld.

 

BASIS is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van eigendommen opgeborgen in een gehuurde kluis. Je bent zelf verantwoordelijk voor het goed afsluiten van je kluis.

 

BASIS waakt over jouw en onze veiligheid middels videocamera’s, Met het betreden van BASIS stem je ermee in dat wij opnames maken en bewaren. Indien nodig kunnen deze opnames aan de politie worden overhandigd.

 

BASIS is aangesloten bij het Panel Deurbeleid. Indien je geweigerd of uitgezet wordt en je vindt dat dit niet klopt met onze huisregels, kun je een klacht indienen bij het Panel via www.paneldeurbeleidutrecht.nl of door te bellen naar 0619498448.

 

Bij binnenkomst wordt de flitser van de telefoon afgeplakt. Het is toegestaan om zonder flits foto’s/video’s te maken in BASIS, maar om de sfeer in de club te bevorderen zien wij het liefst zo min mogelijk telefoons op de dansvloer. Wij adviseren onze gasten om telefoons in een kluisje te stoppen en vol van het moment te genieten. Het verwijderen van de sticker heeft uitzetting als gevolg.

 

Glowsticks, vingerlampjes en of andere opvallende lichtgevende attributen zijn niet toegestaan. Deze worden ingenomen.

 

Vrij en veilig uitgaan staat bij ons hoog in het vaandel. Mocht een bezoeker je op welke manier dan ook lastigvallen, meld dit dan direct aan de beveiliging.