over BASIS

Op 31 januari 2015 opende aan de Oudegracht aan de Werf 97 in Utrecht een nieuwe club: BASIS. Een plek voor de echte muziekliefhebber, waar house & techno de ‘basis’ is. Het programma zit vol disco/house & techno! BASIS is elke vrijdag en zaterdag open vanaf 23:00 uur tot minimaal 06:00 uur. Kom je voor 23:30 uur binnen dan scoor je een BASISPLAATS en betaal je slechts € 8 entree! Op de overige dagen is de club beschikbaar voor verhuur.

 

BASIS is een unieke club in Utrecht die house & techno ademt! Waar creativiteit tot in het kleinste detail is doorgevoerd; ‘geen glamour en poespas’ maar industrieel en laagdrempelig. Terug naar de BASIS: het beste geluid (VOID), een gave ‘basis’ lichtshow, vette visuals maar bovenal: leuke mensen! Grote (inter) nationale artiesten als Surgeon/ AnD/ Speedy J / DVS1 / Marcel Fengler/ ROD/ Job Jobse/ Detroit Swindle en vele anderen hebben al in BASIS gestaan. Ook biedt BASIS ruimte voor nieuw dj-talent.

 

BASIS werkt met kluisjes, welke je voor €3 (+ €2 borg) kunt huren. Een kluisje is over het algemeen geschikt voor 2 à 3 jassen. Bij de bar betaal je met PIN (bank & credicard). Het gebruikt van de toiletten is gratis. Bij de entree kun je oordoppen kopen voor € 4 en vind je de unieke BASIS merchandise.

 

Wij zijn niet de enige ondernemers die Utrecht op de kaart willen zetten. BASIS werkt dan ook graag samen met: Beers & Barrels aan de Oudegracht, Dapp de frietwinkel en Stayokay aan de Neude. Onze artiesten slapen altijd in het 5 sterren hotel Karel V in Utrecht. Het team van BASIS is super enthousiast en gedreven en deze positiviteit dragen wij uit op zoveel mogelijk bezoekers! Kom een keer op bezoek en voel wat wij ook voelen!

 

Liefde!