over BASIS

Op 31 januari 2015 opende aan de Oudegracht aan de Werf 97 in Utrecht een nieuwe club: BASIS. Een plek voor de echte muziekliefhebber, waar house & techno de ‘basis’ is. Het programma zit vol disco/house & techno! BASIS is elke vrijdag en zaterdag open vanaf 23:00 uur. Vanaf januari 2017 is BASIS ook maandelijks open op de donderdag met een nieuwe concept: BASISBEURS. BASIS is elke vrijdag en zaterdag open tot minimaal 06:00 uur en er is een nieuwe BASISPLAATS (waardoor je als je voor 23:30 binnenkomt je slechts €5 entree betaalt). Op de overige dagen is de club beschikbaar voor verhuur.

 

BASIS is een unieke club in Utrecht die house & techno ademt! Waar creativiteit tot in het kleinste detail is doorgevoerd; ‘geen glamour en poespas’ maar industrieel en laagdrempelig. Terug naar de BASIS: dik geluid (VOID), een gave ‘basis’ lichtshow, vette visuals maar bovenal: leuke mensen! Grote (inter) nationale artiesten als Surgeon/ AnD/ Marcel Fengler/ ROD/ Job Jobse/ Detroit Swindle en vele anderen hebben al in BASIS gestaan. Ook biedt BASIS ruimte voor nieuw dj-talent.

 

BASIS werkt met kluisjes, welke je voor €3 (+ €2 borg) kunt huren. Een kluisje is over het algemeen geschikt voor 2 à 3 jassen. Bij de bar betaal je met BASIS-muntjes, deze kosten €2,60 en zijn op alle reguliere avonden te gebruiken. Het gebruikt van de toiletten is gratis en bij de toiletten kun je oordoppen aanschaffen voor €3.

 

Wij zijn niet de enige mensen die Utrecht op de kaart willen zetten. Daarom werkt BASIS samen met andere ondernemers uit Utrecht zoals Beers & Barrels aan de Oudegracht, GYS en Stayokay aan de Neude. Onze artiesten slapen altijd in het 5 sterren hotel Karel V in Utrecht. Het team van BASIS is super enthousiast en gedreven en deze positiviteit dragen wij uit op zoveel mogelijk bezoekers! Kom een keer op bezoek en voel wat wij ook voelen!

 

Liefde!